Špikovani smuđ

Započeo jelajelena, Novembar 10, 2010, 02:47:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jelajelena

Špikovani smuđ

Ovo je jelo za zahtevne goste. Vrlo je ukusno, oduzima malo vremena i lepo izgleda.

Sastojci za 4 porcije
smuđ kilaš
250 g slanine
2 češnja belog luka
200 ml pavlake
50 g parmezana
začin C

Priprema
Očišćenog smuđa išpikovati sa isečenim listovima belog luka i sitno iseckanom slaninom što gušće, posuti začinom C i premazati uljem. Staviti u pleh i peći 20 minuta na 220°C. Uzeti tiganj i na srednjoj vatri zagrejati pavlaku i u nju umešati parmezan najviše 5 minuta. Izvaditi ribu i preliti je sadržajem iz tiganja.



Facebook   Instagram   Tiktok