Katja Grcić - Strah tijela od poda

Započeo Braca, Novembar 05, 2024, 12:43:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Braca

Katja Grcić

Strah tijela od poda

LICA //

Marija (60)_majka

Zdravko (66)_otac

Ema (26)_dijete

Fran (28)_dijete

Klara (31)_dijete

Majda (25)_dijete

Vera (63)_udomiteljica

Nada / socijalna radnica

Jasna / socijalna radnica

David (26) / asistent za invalidne osobe

Marina (43) / školska psihologinja

sutkinja Rimac (57)

PROLOG //

Klara: Sanjala sam, to sam možda već dvaput sanjala, ne znam...sanjala sam da spavam u nekoj maloj sobi...a Fran spava u drugoj sobi, u nekoj smo kući, i ja se odjednom probudim, a kraj kreveta mi stoji neka crna silueta, užasno se preplašim, jer znam da mi ta silueta hoće učinit nešto nažao, i onda otrčim do Frana i probudim ga, a ta silueta ide za mnom, i kažem mu, Fran molim te molim te pomozi mi, on me progoni, Fran se razbudi i sjedne na rub kreveta, a ta silueta stoji iza mene i ja umirem od straha, a Fran mi kaže, ali tko, tko te progoni, ja nikoga ne vidim...
Fran: Nazvala me ta novinarka da joj dam izjavu i ja sam joj reka da puši *urac. Onda me još pitala da ne mislim li ja da je to bio presudni, kako je ono rekla, pre..nešto trenutak u promjeni naših zakona i ja sam joj rekao da koji *urac ona mene zove, odakle joj moj broj, ko joj ga je dao... Ona je onda nešto srala, a ja sam joj reka da šta ne zove onu tuku koja je organizirala akciju spašavanja ili ne znam koga i da ako me još jednom nazove da će dobit metak u čelo, eto to sam joj rekao. Možda sam pretjerao, mislim znam da jesam, ali nakon onog s Emom, stvarno mi dođe...dođe mi da...ubijem nekoga...e...majke mi.

Prijava/registracija

Facebook   Instagram   Tiktok